Rastislav Búgel Kultúra

Ohňostroj, Mikuláš a sprievod: Čo všetko nás tento rok čaká vo vianočnom mestečku?

Svätoplukovo námestie už zdobí vianočný stromček. Stánky tvoriace vianočné mestečko už dostávajú svoju finálnu podobu. Všetko sa pripravuje na navodenie sviatočnej atmosféry.

Ilustračný obrázok k článku Ohňostroj, Mikuláš a sprievod: Čo všetko nás tento rok čaká vo vianočnom mestečku?
Foto: Rastislav Búgel

Tradičné vianočné mestečko na Svätoplukovom námestí nebude chýbať ani tento rok. Stánky tvoriace mestečko sú v týchto dňoch osádzané na námestí, kde budú tvoriť už tradičné kruhové zoskupenie. Otvorenie vianočného mestečka je naplánované na 1. decembra.

So stromčekom

Približne 30 stánkov bude aj tento rok ponúkať občerstvenie, punč a vianočný tovar. V strede vianočného mestečka je už od piatka 15. októbra osadený približne 15 metrov vysoký stromček.

Príde aj Mikuláš

Svätoplukovo námestie už tradične navštívi aj Mikuláš. Malých aj veľkých bude zabávať audiovizuálno – divadelné predstavenie, čertovský sprievod a pyromuzikálový ohňostroj. Pripravené je aj slávnostné rozžiarenie vianočného stromčeka. Mikulášsky program je naplánovaný na 8. decembra 2013.

Program na námestí

V priestoroch vianočného mestečka si v čase od 1. do 23. decembra budeme môcť okrem dobrôt vychutnať aj vianočné vinše a koledy, večerníčky, hudobné vystúpenia a čítanie rozprávok.

Vianočná Nitra 2013
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM