Rastislav Búgel Hokej Hokej

Odmena pre najlepších hokejových fanúšikov: V Nitre zažijeme Zápas hviezd!

Nitra je povestná svojimi hokejovými priaznivcami. Už tradične vytvárajú skvelú kulisu na domácom štadióne. Všimlo si to aj vedenie Tisport ligy.

Ilustračný obrázok k článku Odmena pre najlepších hokejových fanúšikov: V Nitre zažijeme Zápas hviezd!
Zdroj: Dnes24.sk

Práve preto sa majú priaznivci ľadového hokeja pod Zoborom na čo tešiť. Už začiatkom roka si budeme môcť užiť hokejovú lahôdku. Medzi najatraktívnejšie projekty prebiehajúceho ročníka bude patriť All Stars víkend v Nitre, ktorý sa uskutoční 23. a 24. januára. Lintnerov tím si zobral za vzor zámorský model Zápasu hviezd a dodal, že pod Zoborom sa možno uskutoční už aj atraktívny súboj troch proti trom. „Od tejto akcie očakávam veľmi veľa, pretože sa bude konať podľa nového konceptu, ktorý prináša NHL týždeň po nás. Budeme teda priekopníkmi a verím tomu, že aj zo zámoria sa prídu pozrieť na to, ako to u nás funguje. Bude to mega atraktívne pre fanúšikov,“ dodal Lintner.

Ďalšie veľkolepé podujatie

Ďalším očakávaným veľkolepým podujatím na profiligový spôsob bude Winter Classic – zápas pod holým nebom. Vzorom pre Slovákov sú po novom aj Česi, ktorí pripravujú prestížnu akciu v Brne, kde sa odohrajú dva takéto zápasy. „Nad touto témou sme uvažovali, v rámci prípravy je to však proces na oveľa dlhšie obdobie ako tri-štyri mesiace. Celkom isto bude na Slovensku Winter Classic, nevieme však kedy. Zatiaľ sú dve možnosti, jedna je priestor futbalového štadióna, druhou na lúke postavené tribúny rovnako ako v Brne. To by už bolo možné hocikde, uvažuje sa napríklad aj nad Vysokými Tatrami,“ prezradil 38-ročný funkcionár.

Darček pre fanúšikov

Keďže sa blížia Vianoce, Lintner z postu extraligového šéfa pripravil pre hokejových nadšencov zaujímavý darček. „Sme len niekoľko dní od spustenia novej webstránky súťaže. Má nový, atraktívny dizajn, ktorý je naozaj jednoduchý. Obsahuje všetko to, čo by mala stránka mať. Upravenú verziu máme aj pre smartfóny a verím, že práve táto hokejová aplikácia bude najlepšou na zemeguli. Nechali sme sa inšpirovať mnohými inými, to najlepšie sme si vytiahli a spojili,“ pripomenul Lintner.

Zdroj: Dnes24/ TASR

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM