Rastislav Búgel Kultúra

OBRAZOM: V Nitre hľadali najkrajšiu stredoškoláčku, TIETO baby postúpili

V Nitre máme krásnych dievčat viac ako dosť. Niektoré z nich majú tajný sen. Práve ten si môžu splniť v slovenskej Miss stredných škôl. Pozrite sa, ako to vyzeralo na nitrianskom kastingu.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: V Nitre hľadali najkrajšiu stredoškoláčku, TIETO baby postúpili
Foto: Rastislav Búgel

Jeden z kastingov sa konal aj v Nitre. V poradí 7.ročník tento rok odštartoval v Poprade a po Prešove a Košiciach sa dostal aj do mesta pod Zoborom.

Projekt Miss stredných škôl bojuje proti fajčeniu a podporuje zdravú výživu. Každé dievča muselo vyplniť prihlášku na Miss stredných škôl Slovenskej republiky. Okrem klasických údajov ako je vek, meno, škola, ktorú dievča navštevuje kontaktné údaje, museli súťažiace uviesť aj zaujímavejšie odpovede. Si fajčiarka? Máš nafotený book? Máš tetovanie alebo piercing? Aj na toto museli dievčatá v prihláške odpovedať.

Do priestorov jedného z nitrianskych hotelov tak napokon prišlo niekoľko dievčat, ktoré sa postavili pred porotu. Nasledoval krátky rozhovor, promenáda po improvizovanom móle a fotenie.

Porota si následne niekoľko dievčat zavolala späť. Z nich sa napokon šťastie usmialo na dvojicu mladých krások, ktoré postúpili do košického semifinále.

Z nitrianskeho kastingu tak napokon postupuje Paulína Štefeková, ktorá má 15 rokov, pochádza z Hlohovca a navštevuje Hotelovú akadémiu Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. Druhou postupujúcou sa stala 18-ročná Dominika Pašiaková z Revúcej, ktorá študuje na Súkromnom konzervatóriu v Nitre.

O kastingoch z Popradu, Košíc a Prešova sa dočítate v týchto článkoch:

Mladé krásky bojovali o postup: V Poprade hľadali najkrajšiu stredoškoláčku, zábery z kastingu!

Košické baby bojovali o postup aj v sexi plavkách: ZÁBERY z kastingu Miss stredných škôl!

Mladé krásky v Prešove bojovali o postup: FOTOREPORTÁŽ z kastingu Miss stredných škôl

Miss stredných škôl
16
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Miss stredných škôl
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM