Lucia Lauková Kultúra

Obľúbený nitriansky klub opustil budovu Starého divadla: Hľadá si nové priestory

Zlá správa pre milovníkov obľúbeného divadelného klubu v Nitre, v ktorom všetci jeho návštevníci zažili príjemné chvíle. V priestoroch Starého divadla Karola Spišáka ho už nehľadajte.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbený nitriansky klub opustil budovu Starého divadla: Hľadá si nové priestory
Zdroj: TASR

Nespočetné množstvo výborných podujatí, večerov a kultúrnych zážitkov prinášal, svojim návštevníkom, divadelný klub Tatra v Nitre. Dlhé roky sme ho mohli navštevovať v Starom divadle Karola Spišáka.

V týchto priestoroch by ste ho už hľadali márne. Vyplýva to zo slov vedenia klubu Tatra, ktoré uverejnili 15. júla na svojom FB profile. „S miernym oneskorením,po vydýchnutí z náročného obdobia, Vás oficiálne informujeme, že Divadelný klub Tatra ukončil svoje pôsobenie v priestoroch Starého divadla Karola Spišáka v Nitre,“ informuje klub Tatra na svojom FB profile.

Navzdory neľahkej situácii sa vedenie klubu pustilo do hľadania nových priestorov. „Naša snaha o fungovanie kultúrneho priesoru (naplneného kvalitnou hudbou,litera­túrou,inšpira­tívnymi ľuďmi,atmosférou) nekončí! Možno to potrvá,ale pevne veríme,že sa časom uvidíme v nových priestoroch,ktoré usilovne hľadáme,“ uvádza sa v ozname.

Pri hľadaní nových priestorov môžete pomôcť aj vy.„Ak by mal niekto z Vás nejaký geniálny tip,dajte vedieť,“ píše sa v ozname klubu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM