Webnoviny - Futbal

O Nitrana Ráka sa zaujímajú z Belgicka a Moldavska

Útočník slovenského corgoňligového futbalového klubu FC Nitra Róbert Rák má zaujímavé ponuky zo zahraničia, na polročné hosťovanie ho chce získať belgický Sporting Charleroi.

(WEBNOVINY) – Útočník slovenského corgoňligového futbalového klubu FC Nitra Róbert Rák má zaujímavé ponuky zo zahraničia.

Dvojnásobného najlepšieho kanoniera najvyššej súťaže (sezóny 2005/06 a 2009/10) by veľmi radi videli vo svojom kádri predstavitelia aktuálne posledného tímu belgickej Jupiler ligy Sporting Charleroi. Ako informoval internetový portál nitra.sme.sk, okrem tejto ponuky je údajne v hre aj jeden klub z Moldavska.

„Môžem potvrdiť, že evidujem ponuku z Belgicka, ale dá sa povedať, že to ide mimo mňa. Ja sa momentálne pripravujem s Nitrou na jarnú časť sezóny a čakám, či mi dá niečo vedieť vedenie klubu alebo môj zástupca. O interese z Moldavska som nevedel až dovtedy, kým som sa o tom nedočítal z médií,“ povedal v stredu predpoludním pre agentúru SITA autor 18 gólov v uplynulej sezóne Corgoň ligy a piatich presných zásahov v tomto súťažnom ročníku.

Čoskoro 32-ročný Rák (nar. 15. januára 1978) si vo svojej kariére zatiaľ vyskúšal dva zahraničné angažmány. V roku 1998 pôsobil v maďarskom Diósgyöri a v sezóne 2007/2008 si obliekal dres bieloruského Dinama Minsk. „Som veľmi rád, že sa o mňa v mojom veku ešte zaujímajú zahraničné kluby. Belgická liga je veľmi kvalitná, určite by to bol pre mňa krok vpred,“ dodal Róbert Rák, ktorému Charleroi údajne ponúka polročné hosťovanie s opciou.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM