Rôzne

Nuda cez leto nehrozí: Miesto v Nitre, kde sa vaše deti naplno odviažu!

Ak už aj vám dochádzajú nápady, ako zamestnať svoje deti počas letných prázdnin, máme pre vás tip. V Divadelnom Babylone v Nitre sa vaše deti nielen zabavia, ale naberú sebavedomie a odvahu.

Ilustračný obrázok k článku Nuda cez leto nehrozí: Miesto v Nitre, kde sa vaše deti naplno odviažu!
Zdroj: TASR

Už vyše 19 rokov organizuje Divadelný Babylon letný 2-týždňový tábor. Teraz sa rozhodli ponúknuť aj alternatívu v podobe denného tábora v Nitre. Určený je pre deti od 6 do 11 rokov, ktoré čaká veľa zábavy, zážitkov a nových priateľstiev.

„Program nášho NEOBYČAJNÉHA tábora je organizovaný v tvorivých dielňach, kde malí táboráci mimo iného zvládnu základy divadelných techník, moderovania, návštevu rádia MAX s možnosťou naživo si v ňom zamoderovať, nácvik divadla na "doskách čo znamenajú svet“, šikovné ručičky a veľa hier a pohybových aktivít," píše sa na oficiálnej stránke Babylonu.

Výsledkom celého bude, že vaše dieťa bude na najlepšej ceste za zdravým sebavedomím. Nebude mať problém smelo rozprávať pred množstvom ľudí, okúsi chuť javiska, mikrofónov i kamier. A na konci toho všetkého si vychutná zaslúžený potles.

Denný Divadelný Babylon sa bude konať v priestoroch Nájomnej Jednotky 210 v OC Max v dvoch turnusoch:

  • 14.-18.8.2017
  • 21.-25.8.2017

    od 8:00 do 16:00 hod.

V rámci táborového dňa je zabezpečené celodenné stravovanie. Viac info o tábore i cene nájdete na www.divadelnybabylon.sk

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM