Rastislav Búgel Kultúra

Novú slovenskú rozprávku točili aj pod Zoborom: Na Nitrianskom hrade si Celeste Buckingham zahrala princeznú!

Slovensko bude mať po dlhej dobe novú rozprávku. V jednom zo záberov diváci spoznajú Nitriansky hrad.

Ilustračný obrázok k článku Novú slovenskú rozprávku točili aj pod Zoborom: Na Nitrianskom hrade si Celeste Buckingham zahrala princeznú!
Foto: Rastislav Búgel

Slovensko bude mať po 14 rokoch novú rozprávku. Stane sa ňou snímka Láska na vlásku. Doposiaľ poslednou rozprávkou zo slovenskej produkcie bol obľúbený Sokoliar Tomáš. Nová rozprávka sa natáča v štúdiách a exteriéroch. Štúdiové zábery vznikajú v bratislavskej Mlynskej doline.

Divák spozná princeznú

V jednej z exteriérových scén, v ktorej princezná Beatrix (Celeste Buckingham) odchádza z Neapola, spozoruje oko diváka známe kulisy. Ako vo videu prezradila samotná Celeste, jedná sa o prvý záber, v ktorom divák uvidí princeznú Beatrix. Práve táto dôležitá scéna sa totiž natáčala na Nitrianskom hrade! Okrem toho tvorcovia rozprávky navštívili napríklad Dolný Kubín, Oravský Podzámok, Zuberec a iné miesta.

Talianska princezná na Nitrianskom hrade

„Postava, ktorú hrám ja, je princezná z Talianska, ktorá zistí, že musí ísť na Slovensko vydať sa za princa, ktorého vôbec nepozná,“ prezradila Celeste Buckingham. Celeste musela pred kamerou stáť v takmer 50 kilogramov vážiacich šatách.

Láska na vlásku
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM