Rastislav Búgel Kultúra

Nová zbierka básní od nitrianskej poetky: Stiahnite si knihu zdarma!

Na internete sa objavila nová zbierka básní od nitrianskej poetky Lucie Bizarretovej. Svoje nové dielo poskytla zdarma na stiahnutie.

Ilustračný obrázok k článku Nová zbierka básní od nitrianskej poetky: Stiahnite si knihu zdarma!
Foto: Rastislav Búgel

Študentka žurnalistiky na Filozofickej fakulte v Nitre a poetka v jednej osobe Lucia Bizarretová sa činí. V roku 2012 sa svetu prezentovala so svojim básnickým debutom Izba s oceľovými roletami. Zbierka obsahovala 28 básní, ktorá poukazovala na súčasné spoločenské problémy. O rok neskôr vydala novú zbierku Dva kríže na krku. Zbierka sa stala voľným pokračovaním prvého diela autorky a bola doplnená o dve poviedky. „Z nich je poviedka o mužovi, ktorý sa prezlieka do ženských šiat. V podobnom kontroverznom duchu sa nesie takmer celá tvorba autorky,“ prezradila Alexandra Zámocká.

Stiahnite si knihu

V týchto dňoch uzrela svetlo sveta nová kniha od nitrianskej poetky Lucie Bizarretovej. Autorka sa ju rozhodla sprístupniť ku stiahnutiu širokej verejnosti. „Bizarretová svojich priaznivcov nenechala dlho čakať, pretože tento rok im nadelila ďalších štyridsať básní v elektronickej podobe. E-kniha Press the button X nedávno vyšla v českom nakladateľstve a dostupná je zadarmo vo formáte pdf,“ prezradila Alexandra Zámocká. Knihu plnú nových básní si môžete stiahnuť po kliknutí na tento odkaz.

Press the button X
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM