Lucia Lauková Basketbal

Nová sezóna pre basketbalistov Nitry začala prehrou: Podľahli Karlovke

Nitrianski basketbalisti vstúpili do novej sezóny prehrou. V nedeľnom stretnutí na domácej palubovke ich porazil súper z Karlovky Bratislava.

Ilustračný obrázok k článku Nová sezóna pre basketbalistov Nitry začala prehrou: Podľahli Karlovke
Foto: Rastislav Búgel

Otvárací zápas novej sezóny 2017/2017 odohrali basketbalisti MBK SPU Nitra v nedeľu so súperom z Karlovky Bratislava. „Úvodne kolo Eurovia SBL zvládli lepšie hostia z Karlovky. Mladíci z hlavného mesta ukoristili v Nitre cenné body po výhre 81:68,“ píše sa na webe MBK Nitra.

Peter Seman, tréner Nitry: „Prehrali sme zaslúžene, Karlovka bola celý zápas lepšia, aktívnejšia. Rýchlejšie reagovali, boli strelecky disponovaní. Naši lídri na domácej pôde strieľajú s 15% úspešnosťou, tak nemáme šancu vyhrať žiadny zápas. Hráči, ktorí mali mužstvo ťahať, sa musia zamyslieť nad svojimi výkonmi.“ povedal pre web domáceho klubu Peter Seman, tréner Nitry.

Ladislav Stojanov, hráč Nitry: „Celý týždeň sme sa pripravovali na tento zápas a chceli sme vyhrať. Zrejme sme aj boli pod väčším tlakom práve preto, že sme chceli uspieť, ale žiaľ stal sa pravý opak. Povedali sme si, čo chceme a ako chceme hrať, ale naša hra bola nervózna, krčovitá a s chybami.Mrzí nás táto domáca prehra a zvlásť kvôli tomu, že je to prehra so súperom, s ktorým sa môžeme biť o play-off,“ konštatuje na webe klubu, hráč Nitry Ladislav Stojanov.

MBK SPU Nitra – VŠEMvs Karlovka Bratislava 68:81 (29:42)


Nitra: Pejovič 20, Stojanov 10, Štefek 7, Demeritte 5, Samek 3 (Novysedlák 18, Miloševič 4, Kysela 1, Bisaha, Pánis)

Karlovka: Kožár 12, Hlivák 10, Židzik 10, Brliť 9, Podhorský (Doležaj 11, Halmeš 11, Abrhám 7, Hašan 6, Krajčír 5, Galád, Pasovský)

Môže vás zaujímať:

Nová posila pre nitriansky basketbal: Klub angažoval Srba Nikolu Otoviča

Veľká posila nitrianskych basketbalistov: Pod Zobor mieri reprezentant Ba­hám!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM