Lucia Lauková Šport Futbal

Nová posila v tíme FC Nitra: Pod Zobor prichádza Arménčan Militosyan

Po návrate Tomáša Vestenického oznámil klub FC Nitra ďalšiu ofenzívnu silu. Nitriansky dres bude obliekať útočník Vahagn Militosyan.

Ilustračný obrázok k článku Nová posila v tíme FC Nitra: Pod Zobor prichádza Arménčan Militosyan
Zdroj: TASR

Arménsky futbalový útočník Vahagn Militosyan sa stal novou posilou FC Nitra. V krátkom období je to druhá ofenzívna posila fortunaligistu spod Zobora, keďže nedávno sa do materského klubu vrátil aj útočník Tomáš Vestenický. Klub informoval o novej posile na oficiálnej stránke.

Militosyan prišiel do Nitry z druholigového Komárna a fortunaligistovi sa upísal na dva roky. "Militosyan bol jeden z najlepších strelcov druhej ligy, sledovali sme ho už dlhšie. Som veľmi rád, že sa nám ho podarilo získať a podpísali sme s ním profesionálny kontrakt. Rokujeme o prestupe Filipa Balaja a podpisom Vestenického a Militosyana sa snažíme naplniť potrebu hráčov do ofenzívy,“ uviedol predseda predstavenstva FC Nitra Marián Valenta.

Militosyan pôsobil vo futbalovej akadémii FC Lorient, neskôr hrával v Stade Laval a v Grenobli. Na Slovensku už okrem Komárna pôsobil aj v Topoľčanoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM