Kultúra

Nová Fun Rádio Dohoda prekonáva všetky očakávania! Zažite ju aj vy už túto sobotu v Nitre

Úžasná atmosféra, skvelá hudba, zaujímavý sprievodný program a fantastické stánky s občerstvením! Tak vyzeral prvý vynovený festival Fun Rádio Dohoda v Banskej Bystrici a teraz mieri do Nitry. Prečítajte si, akých interpretov môžete očakávať!

Ilustračný obrázok k článku Nová Fun Rádio Dohoda prekonáva všetky očakávania! Zažite ju aj vy už túto sobotu v Nitre
Zdroj: Fun rádio

Prvá nová, lepšia a väčšia Fun Rádio Dohoda je za nami a bol to naozaj fantastický žúr! V Banskej Bystrici odštartovali skupiny Komajota, Le Payaco, Puding Pani Elvisovej a speváčka Mista. Akciu moderovali moderátori Fun rádia Didiana a Junior. V Banskej Bystrici mala svoju dohodovú premiéru aj očarujúca Sima Martausová, ktorá sa po tomto úžasnom zážitku už teší aj na Nitru.

„Fanúšikovia sa zapájali, atmosféra bola geniálna. Musím povedať, že moja prvá Dohoda bola super, som spokojná,“ vyznala sa Sima Martausová.

Po kapelách Hex, Medial Banana a Kmeťoband fanúšikov roztancovala skupina IMT Smile! Zahrali hity „Exotika“, či „Ľudia nie sú zlí“ a prekvapili aj ľudovkou „Cingi lingi bom“. Zaklincovali to pesničkou „Bozk“, ktorú venovali celej Banskej Bystrici. „Tento rok oslavujeme 20-ročnicu na hudobnej scéne. A toto leto je taká príprava na oslavy. Naozaj si to užívame a tešíme sa z toho, že hráme na miestach, na ktorých sme chvíľu nehrali. Je to super. Naposledy sme hrali na Dohode tak 4 až 5 rokov dozadu a aj preto sme pripravili takúto divokú jazdu,“ tešil sa líder IMT Smile Ivan Tásler.

Tak ako v Banskej Bystrici, aj v Nitre si užijeme skvelú kombináciu kapely Polemic a známeho zoskupenia Campana Batucada.
„Pre nás je toto absolútne špecifické leto práve vďaka týmto piatim Dohodám. Vždy sme si totiž na leto stanovili viac menej jeden program a ten sme hrali s minimálnymi obmenami. A teraz sme urobili takú špecialitku. Berieme si na všetky koncerty Dohody výnimočných hostí, skupinu Campana Batucada a tak máme aj úplne iný playlist. Je to naozaj zaujímavé. Na pódiu sme až 18-ti a to je teda už iné maso!“ neskrýval nadšenie Braňo „Bejo“ Bajza z Polemicu.

Nová lepšia Dohoda tento rok ponúka nielen skvelú hudbu, ale aj úžasný sprievodný program.
„Posunuli sme Fun Rádio DOHODU na úplne novú úroveň. Veľkosť pódia, kvalita zvuku a osvetlenia, množstvo stánkov, služby a doplnkové zábavné aktivity, ktoré tento rok ponúkame návštevníkom sa môžu porovnávať s akýmkoľvek významným zahraničným festivalom. Výkon najlepších slovenských a českých interpretov s novým, unikátnym programom vytvára neopakovateľnú atmosféru, ktorú by bol hriech nezažiť. Takto vyzerá LETO s FUN RÁDIOM,“ uzavrel generálny riaditeľ Fun Rádia Patrik Ziman.

Dohoda mieri ďalej do Nitry, kde už 2.7 na Amfiteátri budú všetci fanúšikovia môcť zažiť skvelého Richarda Müllera, Fragile s programom Queen, Katku Knechtovú, Simu Martausovú, Medial Banana, Vidiek, Kmeťoband či Polemic s Campanou Batucadou.

Lístky sa dajú kúpiť v sieti predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky o festivale sledujte aj na Facebooku.

Fun rádio Dohoda v Banskej Bystrici
7
Galéria
Zdroj: Fun rádio
Zdroj: Fun rádio
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM