Krimi

Nočná hromadná BITKA na Mostnej: Jedného z mužov na zemi kopli do HLAVY!

Hromadná bitka šiestich mužov uprostred cesty skončila kopancom do hlavy jedného z nich. Na miesto okamžite vyrazili policajti.

Ilustračný obrázok k článku Nočná hromadná BITKA na Mostnej: Jedného z mužov na zemi kopli do HLAVY!
Zdroj: Dnes24.sk

Počas prvej februárovej nedele tri hodiny po polnoci hliadky mestskej polície spozorovali pred prevádzkou na Mostnej ulici konflikt šiestich mužov uprostred cesty.

Kopanec do hlavy

„Mestskí policajti sa ihneď rozbehli ku konfliktu, spolu s nimi aj dvojica príslušníkov PZ SR. Vec reálne monitoroval aj operátor kamerového systému. Tesne pred dobehnutím príslušníkov mestskej polície na miesto jeden muž stratil stabilitu, spadol na zem a pri vstávaní ho iný muž kopol do hlavy,“ informuje Mestská polícia (MsP) v Nitre.

Muž po kopnutí okamžite spadol na cestu a zostal bez pohybu ležať v bezvedomí.

V tomto momente sa už policajtom podarilo bitku ukončiť a mužov od seba oddeliť.

Prečítajte si tiež

Prevoz do nemocnice odmietol

„Zranenému mužovi mestskí policajti poskytli prvú pomoc a privolali mu rýchlu zdravotnú pomoc. Muž sa prebral a neskôr pri ošetrení opakovane záchranárom uviedol, že odmieta prevoz na ďalšie vyšetrenie do nemocnice. Útočník opakovane tvrdil, že ku kopnutiu do hlavy došlo omylom v chaotickej situácii pri eskalujúcom a neprehľadnom konflikte,“ dodáva MsP v Nitre.

Celá situácia mala nečakané vyvrcholenie: „Obe strany, poškodený dvadsaťšesťročný muž z Golianova i podozrivý tridsaťročný občan susedného Veľkého Lapáša, sa vyjadrili, že nechcú vec riešiť, údajne sú priatelia a do mesta sa prišli zabaviť spolu. Príslušníci mestskej polície postupovali v zmysle zákona a pre podozrenie naplnenia skutkovej podstaty trestného činu výtržníctva, vec odovzdali PZ SR.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM