Monika Földešiová Rôzne

Nitru opäť zavalí korčuliarska mánia

Už túto sobotu sa uskutoční 2. ročník športového podujatia Nitra inline určeného pre všetkých milovníkov kolieskových korčúľ, dokonca i tých menej skúsenejších.

Projekt rozkorčuľovania slovenských miest odštartovala bratislava-inline minulý rok až dvoma jazdami cez Nitru. Vďaka úspechu, ktorý zaznamenali, sa korčuliari môžu tešiť na ďalšiu mimobratislavskú inline akciu.

Akcia je určená pre každého korčuliara, ktorý vie zabrzdiť a zísť dole kopcom, tempo je pritom je primerané.// „Môžu sa zúčastniť aj cyklisti, ktorí sa budú držať za korčuliarskym pelotónom. Ak nemajú účastníci na korčuliach istotu, môžu pred jazdou využiť inline školu, kde im inštruktori radi poradia,“// informuje organizačný tím bratislava-inline.

V poradí už tretia večerná jazda nitrianskymi uličkami sa začne o 18:00 hod. stretávaním účastníkov v Parku na Sihoti pred zimným štadiónom a** o 19:00 hod. štartom na približne 10– kilometrovú trasu. Tá bude podľa našich posledných informácií rovnaká ako na prvej inline jazde Nitrou – **z parku na Nábrežie mládeže okolo Chrenovského mosta smerom na Akademickú. Otočkou na Výstavnej ulici pred kinom Lipa sa rovnakou trasou budú korčuliari vracať späť.

Aby ste sa zúčastnili, nemusíte sa ani registrovať, ani platiť žiadny poplatok, stačí len prísť a rešpektovať všetky organizačné a bezpečnostné pokyny. Pre väčšiu istotu sa bude jazdiť v sprievode polície, zdravotníkov a samozrejme inline tímu.

Tešíme sa na vás, vaša 24-ka tam určite nebude chýbať ;)

Video: Prvá Nitra-inline jazda Súvisiace články: [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.63839_Po­zor,–korculiari-na-ceste!.21]Druhá Nitra-inline jazda[/link]

Po meste na korčuliach
1
Galéria
Nitru opäť zavalí korčuliarska mánia
1
Galéria
Korčuliari si podmanili mesto
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM