Lucia Lauková Šport

Nitru čaká veľká športová exhibícia: Pod jednou strechou sa stretnú zvučné mená!

Stümpel, Demo, Stavjaňa, Kováčik, Mezei, Ručkay či Blackwater, to je len zlomok z mien, ktoré sa sa stretnú pod jednou strechou v Nitre. Čaká ich športová exhibícia pre dobrú vec.

Ilustračný obrázok k článku Nitru čaká veľká športová exhibícia: Pod jednou strechou sa stretnú zvučné mená!
Zdroj: TASR

V Nitre sa bude konať ďalší ročník charitatívnej exhibície. Ako nás informoval riaditeľ projektu Integrácia Slavomír Krafčák, jedná sa o tradičný benefičný futbalový zápas. Tentokrát to bude Slovensko vs. Nitra, z ktorého výťažok sa rozdá deťom priamo na palubovke na šport, vzdelanie, rehabilitačné pobyty, kompenzačné pomôcky a iné. Rozhodcom zápasu bude Pavol Chmura.

Športová exhibícia sa bude konať 29. decembra 2017 o 16.30 h v Mestskej športovej hale v Nitre.

„Toto podujatie má už 6-ročnú tradíciu a každoročne sa koná za výraznej podpory najúspešnejších športovcov a umelcov,“ prezradil riaditeľ projektu Integrácia, Slavomír Krafčák.

Známe osobnosti

Tento rok podporia podujatie futbaloví reprezentanti SR, ale aj hráči HK Nitra a FC Nitra. Nebudú chýbať umelci a známe športové osobnosti ako Demo, Stümpel, Stavjaňa, Kováčik, Mezei, Ručkay, Blackwater, Krištof, Paulovič, Kóňa, Valenta, Hroššo, Stoch, Hossa, Kozák, Pivarník, Vencel, Lintner, Marek Heinz, Tomáš Ujfaluši (CZ), Jakubko, Slovák, Lačný, Jurčo, Rybánsky, Vengloš či nemecký futbalista Oliver Neuville. Pridajú sa aj raper Ego, DJ EKG a herec Robo Jakab.

Sprievodný program

V programe zaspieva Miguel (ECU), vystúpia deti zo ZŠ v Nitre. Podujatím bude sprevádzať Vera Wisterová. Príspevok bude dobrovoľný.

Ako informujú organizátori, rozdávať sa budú darčeky pre deti, ale aj dresy obľúbených športovcov, akými sú Peter Sagan, Lionel Messi, Marek Hamšík, Martin Škrtel, Lobotka – Celta Vigo, Matič – Manchester United, Škriniar – Inter Milan.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM