Šport

Nitru čaká Olympijský deň: Pod Zobor zavíta aj Nasťa Kuzminová

Nitriansky futbalový štadión ožije Olympijským dňom. Chýbať nebude autogramiáda športových hviezd aj koncerty.

Ilustračný obrázok k článku Nitru čaká Olympijský deň: Pod Zobor zavíta aj Nasťa Kuzminová
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

V piatok 16. júna sa na futbalovom štadióne pod Zoborom uskutoční Olympijský deň pre celú rodinu. Program sa začne o 9.00 hodine.

Tešiť sa môžete na množstvo športových aktivít, olympijský beh pre všetkých, ale aj na autogramiádu športových hviezd a koncerty pre malých i veľkých.

Kuzminová aj Barteková

Podujatia sa zúčastní aj obľúbená biatlonistka Nasťa Kuzminová. „Ahojte milovníci športu. 16. júna na futbalovom štadióne v Nitre je pre vás pripravený Olympijský deň. Čaká vás deň plný športových aktivít, zábava pre rodinu, nebude chýbať autogramiáda športovcov, koncerty,“ vymenúva samotná Nasťa.

Tešiť sa môžete aj na športovú strelkyňu Danku Bartekovú či hokejistov HK Nitra.

Ukážky aj koncerty

Okrem stánkov a rôznych športovísk budú na futbalovom štadión v Nitre aj ďalšie zaujímavé atrakcie a program. S ukážkami svojej techniky vystúpia hasiči, nebudú chýbať sokoliari či šermiari.

Na hlavnom pódiu sa uskutočnia aj hudobné koncerty – deti roztancuje Dúhalka, starších zasa Thia Vittek a Martina Schindlerová.

O 17:00 bude súčasťou programu nesúťažný Beh Olympijského dňa pre každého nadšenca pohybu. Vstup na podujatie je zdarma.

Kompletný program podujatia nájdete na druhej strane!

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM