Správy

Nitriansky kraj hľadá odborníkov z oblasti dopravy: Ponúka plat do 1 400 eur!

Hľadáte si novú prácu? Nitriansky samosprávny kraj ponúka dve miesta s platom do 1 400 eur. Takéto má požiadavky.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky kraj hľadá odborníkov z oblasti dopravy: Ponúka plat do 1 400 eur!
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Nitriansky samosprávny kraj (NSK) ponúka dve voľné miesta na Odbore dopravy a pozemných komunikácií. V oboch prípadoch je termín nástupu dohodou.

Prvým voľným miestom je pozícia odborného referenta pre cestné hospodárstvo.

Náplň práce

Jeho prácou bude napríklad výkon a koordinácia činností v oblasti správy a údržby ciest II. a III. triedy, resp. mostných objektov vo vlastníctve NSK či plánovanie, príprava a realizácia investičnej činnosti realizovanej v rámci výstavby, rekonštrukcie a modernizácie cestnej infraštruktúry kra­ja.

Uchádzač musí mať vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa. Výhodou je stavebná fakulta so zameraním na dopravné stavby a prax v odbore. Kraj tiež očakáva od uchádzača znalosť čítania výkresov projektovej dokumentácie.

Pracovný pomer je na dobu určitú na 1 rok, s možnosťou predĺženia na dobu neurčitú.

„Funkčný plat bude stanovený minimálne vo výške 1 000 – 1 400 € v závislosti od odborného zamerania a počtu rokov odbornej praxe,“ uvádza kraj na svojej stránke.

Žiadosti s profesijným životopisom môžu uchádzači zasielať elektronickou poštou na marcela.lievajova@unsk.sk alebo predkladať do podateľne Úradu Nitrianskeho samosprávneho kraja, prípadne zasielať poštou v termíne do 19. apríla 2022 do 14.00 hod. na adresu: Úrad Nitrianskeho samosprávneho kraja, oddelenie riadenia ľudských zdrojov a PaM, Rázusova 2A, 949 01 Nitra .

Nič pre vás? Na ďalšej strane nájdete viac informácií o druhej voľnej ponuke!

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM