Rastislav Búgel Rôzne

Nitriansky Klub darcov hľadá dobrých ľudí: Pomáha aj tréner Antonín Stavjaňa s manželkou!

Nitrianska komunitná nadácia si v aktuálnom roku dala za cieľ združiť 333 darcov, ktorí budú chcieť pomôcť dobrej veci. Za projekt sa postavili aj známe osobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky Klub darcov hľadá dobrých ľudí: Pomáha aj tréner Antonín Stavjaňa s manželkou!
Zdroj: YouTube.com

Jedná sa v poradí už o 12.ročník Klubu darcov. Ako informujú organizátori, jedná sa o posledné grantové kolo v roku 2015. Členom Klubu darcov sa môžete stať po zaplatení príspevku v minimálnej sume 13 eur. Budete tak mať možnosť určiť, ktoré zaujímavé projekty sa uskutočnia.

O význame takejto pomoci vedia aj v Klasove. Práve tam sa v roku 2014 rozhodli zapojiť s projektom „Kaviarnička nás spája“ a uspeli. Vďaka získaným financiám mohli svoj projekt zrealizovať v domov sociálnych služieb Kreativ Klasov a svojim klientom tak priniesli možnosť získania kaviarenských zručností. Vznikol tak aj priestor na stretnutia obyvateľov domova s obyvateľmi obce.

Práve Kreativ Klasov si obľúbil aj tréner nitrianskych hokejistov Antonín Stavjaňa so svojou manželkou. Klienti centra tak chodia na zápasy HK Nitra, manželia naopak navštevujú klientov centra. Presvedčte sa o tom v priloženom videu.

VIDEO : Nitrianski hokejisti pomáhajú
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM