Rastislav Búgel Hokej

Nitriansky fanklub k medializovanej podpore Richarda Lintnera: Nikto sa na naše stanovisko nepýtal!

Niekdajší slovenský hokejový reprezentant Richard Lintner kandiduje na post prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja. Jeho kroky mali podporiť aj slovenské hokejové fankluby.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky fanklub k medializovanej podpore Richarda Lintnera: Nikto sa na naše stanovisko nepýtal!
Foto: Rastislav Búgel

Médiami nedávno preletela správa, že slovenské hokejové fankluby podporujú kandidatúru Richarda Lintnera na post šéfa hokejového zväzu. Správa sa objavila na webe ultras Žilina. Píše sa v nej, že pod spoločnú výzvu sa doteraz podpísali fankluby Žiliny, Zvolena, Trenčína, Nitry, Banskej Bystrice, Košíc a Skalice.

O stanovisko sme požiadali aj Fanklub HK Nitra. Odpoveď prišla prekvapivá. „Tejto iniciatívy sa zatiaľ nezúčastňujeme. Náš Fanklub bol do tohto projektu začlenený bez nášho vedomia,“ odpovedá na naše otázky Juraj „Buben“ Miklovič, predseda nitrianskeho fanklubu.

V podobnom duchu pokračuje aj ďalej. „Kandidatúru Riša Lintnera sme oficiálne nepodporili, nikto s nami o tom nehovoril a nepýtal sa na naše stanovisko,“ dodáva Miklovič.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM