Lucia Lauková Správy

Nitriansky Agrosalón s novinkami: Atrakciou bude Traktorparáda

Na nitrianskom výstavisku Agrokomplex sa bude konať v poradí 6. medzinárodný poľnohospodársky veľtrh. Na Agrosalón príde viac než 105 vystavovateľov.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky Agrosalón s novinkami: Atrakciou bude Traktorparáda
Zdroj: TASR

V poradí 6. ročník medzinárodného poľnohospodárskeho veľtrhu Agrosalón otvorí svoje brány v utorok 28. marca o 9. hodine a potrvá až do 1. apríla do 16.00 hodiny. Vstupné na veľtrh je 5 eur, po zľave 2,5 eur.

Novinky veľtrhu

Ako informuje agrokomplex, Národné výstavisko Nitra, novinkou tohto ročníka bude prezentácia historickej poľnohospodárskej techniky, ktorú pre podujatie pripravilo Slovenské poľnohospodárske múzeum. Návštevníci tak budú môcť porovnať súčasnú poľnohospodársku techniku s tou historickou. Expozícia Slovenského poľnohospodárskeho múzea bude sprístupnená počas celého veľtrhu od 28. marca do 1. apríla.

Okrem toho sa návštevníci môžu tešiť aj na dynamické ukážky v podobe Traktorparády, ktoré sa budú konať v sobotu 1. apríla počas celého dňa na vonkajšej ploche medzi pavilónmi M3 a M4.

Súčasťou veľtrhu bude finále súťaže Naj agro dievča a Naj agro chlapec. Predstavenie finalistov ako i samotné finále súťaže bude prebiehať 30. marca o 10.50 h. Nebudú chýbať odborné témy..

Cena riaditeľa výstaviska

Ďalšia novinka sa týka oceňovania. „Aj tento rok udelíme ocenenia v piatich kategóriách na slávnostnom odovzdávaní Ceny veľtrhu Agrosalón 2017. Novinkou medzi cenami bude mimoriadna cena riaditeľa agrokomplex NÁRODNÉ VÝSTAVISKO š.p. ktorou sa budeme mať možnosť poďakovať vystavovateľovi za zásluhy a dlhoročnú spoluprácu s našim výstaviskom,“ uvádza výstavisko agrokomplex.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM