Lucia Lauková Šport Iné športy

Nitrianski volejbalisti opäť víťazne: Na domácej palubovke zdolali Trenčín

Divákov v športovej hale na Klokočine v Nitre čakal zápas prvého mužstva extraligy s posledným. Priniesol napínavý záver.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski volejbalisti opäť víťazne: Na domácej palubovke zdolali Trenčín
Foto: Rastislav Búgel

VKP Bystrina SPU Nitra odohral nedeľňajší zápas bez straty setu. Stretnutie s hráčmi COP Trenčín, posledným mužstvom extraligy, sledovalo v Mestskej hale na Klokočine 100 divákov. Zo začiatku nezáživný priebeh zápasu vygradoval nakoniec. Nitrania zdolali súpera 3:0.

VKP Bystrina SPU Nitra – COP Trenčín 3:0 (11,16,35)

Rozhodovali: Sarka, Juráček, 100 divákov

„Som rád, že sme tento zápas vyhrali bez straty setu. Dal som možnosť aj zvyšnej časti lavičky. Troška ma mrzí prístup niektorých hráčov v 3. sete, na druhej strane to splnilo účel, lebo vieme na čom máme pracovať a v čom noví mladší hráči ešte zaostávajú. Dnes veľmi dobre zahral Filip Mačuha, Boris Gera sa ešte má čo učiť a Bartolomej Jakubík musí s nami viac trénovať, ale v zásade som s ním spokojný.“ povedal pre klubový web, tréner Nitry, Marek Kardoš.

Menej spokojný bol tréner Trenčína, Peter Kalný. „Čo možno očakávať od posledného mužstva extraligy s prvým? Z našej strany 2 odlišné prejavy – najprv veľmi ustráchaný bojazlivý výkon a potom výkon takpovediac na hranici našich možností. V základnej zostave máme 15–16-ročných hráčov, je teda samozrejmé, že súboje na počet chýb prehrávame, ale aj tak mal byť vstup do tohto zápasu iný.“ píše sa na stránke volejbalnitra.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM