Rastislav Búgel Kultúra

Nitrianski skauti oslavovali 15 rokov svojej existencie: Nechýbali súťaže a narodeninová torta!

Skauti z nitrianskeho 44.zboru oslavovali. A dôvod na to mali veru parádny! Ich zbor sa totiž dožil 15 rokov svojej existencie.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski skauti oslavovali 15 rokov svojej existencie: Nechýbali súťaže a narodeninová torta!
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski skauti sa zišli v svojej klubovni na sídlisku Chrenová. Dôvodom bola veľká oslava. Ich 44.zbor sa totiž dožil 15 rokov svojej existencie.

Na oslavu zavítali súčasní, ale aj niekdajší skauti z Nitry. Dvere mali otvorené aj rodičia detí. Vedenie zboru si pre návštevníkov pripravilo bohatý program. Na oslave výročia založenia zboru nemohli chýbať tradičné skautské hry, ktoré vyčarili úsmev na tvárach účastníkov.

„Akcia sa vydarila parádne! Zábavné hry, dobrý program a skvelá nálada,“ zhodnotil podarenú akciu jeden z rodičov, ktorý sa zapojil do súťaží. Rodinné zápolenia vystriedala tombola o hodnotné ceny a samozrejme nesmela chýbať ani výborná narodeninová torta. „Momentálne prijímame nových členov vo veku od 6 do 12 rokov. Záujemcovia môžu svoje ratolesti priviezť každý piatok od 15:00 hodiny do našej klubovne,“ povedala Hana Búgelová, vodkyňa 44. skautského zbo­ru.

Foto: Rastislav Búgel

15 rokov nitrianskeho skautingu
25
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM