Rastislav Búgel Krimi

Nitrianski policajti hrdinami: Zachránili život mužovi (72), nezastavili ich ani bezpečnostné dvere

Nitrianski policajti zachránili život 72-ročnému mužovi. Do bytu sa museli dostať cez okno.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski policajti hrdinami: Zachránili život mužovi (72), nezastavili ich ani bezpečnostné dvere
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

V prvomájovú nedeľu sa v Nitre na Spojovacej ulici odohrala dráma. Ako informuje nitrianska polícia, muži zákona boli privolaní nešťastnou ženou, ktorá sa nevedela dostať do bytu svojho 72-ročného otca. Podľa polície bolo podozrenie, že je ohrozený jeho život a zdravie, nakoľko sa lieči na viacero diagnóz.

“Keďže bezpečnostné dvere do bytu na 1. poschodí boli zamknuté a nikto od nich nemal náhradné kľúče, zostalo jedinou možnosťou pre hliadku, dostať sa do bytu oknom. Policajt sa vyšplhal na parapetu okna a videl na podlahe ležať muža. Okamžite zvesil ochrannú sieťku a vytlačil okno. Medzitým už jeho kolega privolal rýchlu záchrannú pomoc,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Na koberci v spálni našli ležať domáceho pána v bezvedomí. “Podľa vyjadrení lekárov prekonal mozgovú mŕtvicu. V stabilizovanom stave bol muž prevezený do nitrianskej nemocnice,“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM