Rastislav Búgel Krimi

Nitrianski policajti chytili domového fantóma: Neuveríte, vďaka čomu ho dostali!

V Nitre a aj okolí mali muži zákona problémy s viacerými vykrádačkami príbytkov. Policajtom sa však v týchto dňoch podarilo chytiť podozrivého mladíka. Toho napokon obvinili z krádeži až v dvadsiatich prípadoch! Ak sa vina Andreja potvrdí, pokojne by mohol niesť prezývku domový fantóm.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski policajti chytili domového fantóma: Neuveríte, vďaka čomu ho dostali!
Zdroj: TASR

Viaceré nitrianske domácnosti čelili zlodejským akciám. Teraz sa policajtom podarilo dostať do rúk 23-ročného Andreja. Mladíka obvinili z krádeží až v dvoch desiatkach prípadoch.

Andrej sa mal podľa polície počas dlhých týždňov v nočných hodinách vkrádať do domov a kradnúť. Ako informovala Tv Joj, diať sa tak malo v nočných hodinách, keď obyvatelia domov pokojne spali.

Odhalili ho tenisky

Podľa televízie sa mal zameriavať na poschodové domy v Nitre a okolitých obciach. V jednom z vykradnutých príbytkov zmizli aj už na prvý pohľad výstredné červené tenisky. A práve vďaka ním mladík vraj zaujal mužov zákona. „Vlastne podľa manželových tenisiek ho spoznali. Také netradičné červené tenisky mal manžel a v tých ho aj chytili,“ povedala okradnutá žena pre Jojku.

Desiatky prípadov

Polícia napokon zistila, že sa jedná o 23-ročného Andreja. „Bol obvinený z krádeže v dvadsiatich prípadoch,“ uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Božena Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM