Kultúra

Nitrianski filantropi odprezentujú zaujímavé projekty: Nechýba pestrý PROGRAM

V nitrianskom Hideparku budú filantropi z nášho mesta prezentovať projekty podporené z ich grantového programu. Okrem toho sa môžete tešiť na koncerty.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski filantropi odprezentujú zaujímavé projekty: Nechýba pestrý PROGRAM
Foto: Rastislav Búgel

Mladí nitrianski filantropi, ktorí pracujú v rámci Nitrianskej komunitnej nadácie (NKN), pripravujú prezentáciu projektov podporených z ich grantového programu. Ako informovali organizátori, príjemné rodinné a komunitné popoludnie sa bude konať v nitrianskom Hideparku v sobotu 17. júna.

Program pre deti aj dospelých

Pre návštevníkov sú počas celého dňa okrem prezentácie projektov pripravené aj interaktívne workshopy a aktivity pre deti a dospelých. Okrem maľovania na tvár sa bude podávať aj jedlo z komunitnej záhrady Bylinková KOZA, pripravené sú aj koncerty nitrianskych hudobníkov.

Prehliadka aj koncerty

Podujatie otvorí prednáška o Hideparku spojená s prehliadkou tohto priestoru, ktorý z niekdajšej čiernej skládky odpadu vytvorila skupina nadšencov. „Nasledovať budú hudobné vystúpenia Lucie Šútorovej, Štefana Haládika, Dáši Vašíčkovej a skupiny The Smalltown Boy. Súčasťou programu bude aj prednáška Petra Štrba a jeho tipy na low cost marketingové aktivity,“ pripomenuli organizátori.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM