Monika Földešiová Iné športy

Nitrianske baby sa pobijú v play off

Včera mala ženská volejbalová extraliga na programe posledné zápasy pre play off a sú už známe aj dvojice tímov, ktoré sa v ňom stretnú.

UKF Nitra – VK Spišská Nová Ves 2:3 (-23, –16, 16, 12, –13) 116 min, rozhodovali: Tomčáni a Kováčik, 100 divákov

VTC Pezinok – COP Nitra 3:0 (20, 24, 25) 85 min, rozhodovali: Bajči a Fatrdla, 200 divákov

Karol Lukáč, tréner COP Nitra: „Zápas proti Pezinku niesol všetky znaky toho, že sa stretli dva tímy z popredných miest tabuľky extraligy. Pred plnou halou sa odohral vynikajúci útočný volejbal z oboch strán, zaujímavé výmeny s vysokým dorazom na taktické plnenie si úloh v hre. Naše hráčky podali vynikajúci športový výkon, musím ich pochváliť za ich nasadenie a bojovnosť. V tomto zápase nechala každá z nich na palubovke svoje "srdiečko“ a ta tak by to aj malo vždy byť. Čo sa týka prípravy na UKF v play off, určite sa najprv musíme dať do poriadku po fyzickej stránke, musíme znova popracovať na psychohygiene tak, aby sme vyčistili hlavy. Súpera poznáme, čakame určite vynikajúci zápas, súpera si detailne rozoberieme a podľa toho sa bude v týždni odvíjať naša príprava. Týmto by som rád pozval všetkých priaznivcov volejbalu, aby naše mlade družstvo ŠG COP NITRA prišlo povzbudiť čo najviac divákov, keďže dievčatá v priebehu celej základnej časti extraligy pravidelne dokazovali svojou hrou, že síce sú vekom mlade hráčky, ale dokážu bojovať srdcom a od toho sa odvíjala aj ich dobrá volejbalová hra."

Dvojice 1. kola play-off žien: COP Nitra – UKF Nitra Doprastav Bratislava – Žiar nad Hronom Slávia UK EU Bratislava – Spišská Nová Ves Pezinok – Senica

V sobotu sa spustilo 1. kolo play off mužov, v ktorom nitrianski Ekonóm vycestoval za VKP do Bratislavy. VKP Bratislava – VK SPU Nitra 3:0 (12, 18, 19) – na zápasy: 1:0 59 minút, rozhodovali: M. Sarka, Dovičovič, 100 divákov.

Nitrianske baby sa pobijú v play off
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM