Rastislav Búgel Iné športy

Nitrianska víťazná séria pokračuje: Volejbalisti porazili Komárno!

Nitrianskym volejbalistom sa v aktuálnom ročníku mužskej extraligy poriadne darí. Presvedčil sa o tom aj súper z Komárna.

Ilustračný obrázok k článku Nitrianska víťazná séria pokračuje: Volejbalisti porazili Komárno!
Foto: Monika Földešiová

Fanúšikovia nitrianskeho volejbalu si užili televíznu predohrávku ôsmeho kola našej najvyššej mužskej súťaže. Pod Zobor pricestoval regionálny súper z Komárna. Nitra začala dobrú partiu už v prvom sete, hostia sa síce snažili, no aj po druhom Nitra vyhrávala bez zakopnutia.

Mierne to na palubovke zaškrípalo v treťom dejstve, no napokon zverenci trénera Kardoša dobojovali zápas do víťazného konca. Po ôsmom ligovom kole si Nitra upevnila vedúce postavenie v extraligovej tabuľke.

VK BYSTRINA SPU Nitra – Spartak UJS VKP Komárno 3:1 (19, 22, –17, 18)

Marek Kardoš, tréner Nitry: „Veľmi ma teší toto víťazstvo. Až na pár taktických chýb to bol z našej strany solídny výkon. Využili sme domáce prostredie, v tejto hale sa nám lepšie bráni, pretože nie každý súper vie takto tlmiť lopty a hrať presne cez dlhú sieť.“

Daniel Oravec, tréner Komárna: „Prvé dva sety mali domáci jasnú prevahu a boli v ich réžii. V treťom sme sa zlepšii na servise a vo všetkých herných činnostiach. Žiaľ, štvrtý set sme nezvládli. Aj keď sme očakávali, že súper pôjde z hľadiska zaťaženia výkonom nižšie, my sme mu pomohli ten posledný set vyhrať.“

Nitrianska víťazná séria pokračuje: Volejbalisti porazili Komárno!
14
Galéria
Foto: Monika Földešiová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM