Rastislav Búgel Hokej

Nitre sa darí aj v druhej lige: Hokejisti bez prehry, sú na čele tabuľky

Mesto pod Zoborom má okrem extraligového tímu ešte jeden hokejový. Ten pôsobí v druhej lige a od začiatku sezóny sa mu parádne darí.

Ilustračný obrázok k článku Nitre sa darí aj v druhej lige: Hokejisti bez prehry, sú na čele tabuľky
Foto: Rastislav Búgel

HK 96 Nitra je názov nitrianskeho hokejového klubu, ktorý je účastníkom tretej najvyššej slovenskej súťaže – 2.ligy. Aktuálna sezóna 2015/2016 má za sebou úvodné tri kolá a Nitra zatiaľ nezaváhala.

V skupine „A“ pôsobí sedem tímov. Jedine Nitra si zatiaľ so všetkými súpermi poradila bez zaváhania. **Po troch zápasoch má na svojom konte tri víťazstvá v riadnom hracom čase a 9 bodov. **Na druhé Levice tak majú náskok presne troch bodov, nakoľko druhý celok tabuľky si zatiaľ pripísal dve víťazstvá a jednu prehru.

Po troch zápasoch má HK 96 Nitra na svojom konte peknú bilanciu. Dovedna jej hráči strelili 15 gólov a 9 inkasovali. To predstavuje v priemere 5 strelených gólov na zápas a tri inkasované.

Hokejisti najprv na domácom ľade privítali 12.septembra Partizánske. V tomto zápase bol dlho priebeh vyrovnaný, no napokon sa zrodilo víťazstvo nitrianskeho celku 5:3. Ďalej prišla v druhom kole výhra na ľade súpera (4:6) a v treťom kole ďalšie víťazstvo pred domácim publikom (4:2).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM