Lucia Lauková Kultúra

Nitránsky rínek sa blíži: Ponúkne množstvo stánkov, hudby a dobrého jedla

Prvý ročník podujatia Nitránsky rínek sa blíži. Tešiť sa môžete na širokú ponuku výrobkov od rôznych predajcov, ale aj hudbu a dobré jedlo.

Ilustračný obrázok k článku Nitránsky rínek sa blíži: Ponúkne množstvo stánkov, hudby a dobrého jedla
Zdroj: TASR

Svätoplukovo námestie v Nitre ožije zaujímavým podujatím. „Jedná sa o príležitostný mestský trh,kde chceme poskytnúť priestor pre malých remeselníkov, umelcov, dizajnérov, malovýrobcov potravín,“ uviedol Pavol Obertáš, organizátor podujatia.

Nitránsky rínek sa bude konať 10. septembra na Svätoplukovom námestí. Svoje brány otvorí o 9.00 hodine a potrvá do 21.00 hodiny.

Stánky zaplnia predajcovia svojimi výrobkami, tešiť sa môžete na workshopy keramiky či maľovania. „Od 14.00 do 17.00 budete mať možnosť zblízka vidieť dravcov, dozvedieť sa o nich zaujímavé veci a ak si trúfnete môžete sa s nimi na pamiatku aj odfotiť,“ uviedol organizátor na FB profile udalosti. Atmosféru podujatia doplní živá hudba a DJ Spartak.

Prvý ročník mestského trhu bude spojený so Street food festom, kde bude ponuka gastronomicko-reštauračných služieb z rôznorodých kulinárskych špecialít.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM