Rastislav Búgel Hokej

Nitrania s výpraskom na domácom ľade!

Nitrianske rošády v zostave stále pokračujú. Corgoni hostili extraligovú Skalicu v ďalšom z rady prípravných zápasov. Aj napriek výhre v prvej tretine napokon odchádzali domáci hokejisti s poriadnou hanbou.

Zdravotné problémy zužujú nitriansku šatňu. Obrana je deravá, na ľad sa takmer nemá kto postaviť. Proti skalici Nitra nastúpila iba so štvoricou obrancov a tak sa niet čo čudovať, že priebeh zápasu naši chlapci jednoducho nemali vo svojich rukách. Prvú tretinu síce ešte Nitra dokázala odporovať tlaku Záhorákov, vyhrala 2:1, no v ďalšom priebehu síl ubúdalo.

Najhoršie pre domácich dopadla prostredná časť hry. Tu si z našej obrany spravila Skalica doslova trhací kalendár. Na 3 góly do nitrianskej svätyne sme nedokázali odpovedať ani jediný raz. Na tretiu tretinu sa už nebolo možné dívať s nádejou na zvrat. Skalica bola jednoducho lepším mužstvom, Nitre vsietila ešte dva góly zaslúžene sa tešila z víťazstva. Už tak dosť oslabená Nitra došla počas zápasu ešte o dvoch ďalších hráčov. König dostal pukom do členku a Rais má problémy s bicepsom.

HK Nitra – HK 36 Skalica 2:6 (2:1, 0:3, 0:2) Góly: 14. König, 17. Hamrák – 4. Sille, 23. Konečný, 24. Stieler, 29. Barák, 50. Srnec, 59. Višňovský

Nitra24.sk Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM