Webnoviny - Futbal

Nitra zatiaľ pod vedením Vrabca, Galád stále na dovolenke

Marián Valenta, člen predstavenstva FC Nitra: "Náš tím ešte cez týždeň čaká jeden halový turnaj a zopár tréningov. Vedením mužstva je stále poverený Ivan Vrabec. Pán Galád si čerpá dovolenku".

(WEBNOVINY) – Slovenský futbalový klub FC Nitra bude aj po skončení jesennej časti Corgoň ligy zatiaľ pokračovať v tréningovom procese pod vedením Ivana Vrabca. Mužstvo spod Zobora síce odohralo v sobotu v Zlatých Moravciach posledný súťažný zápas v tomto kalendárnom roku, ale jeho hráčov čaká ešte halový turnaj a tréningy, ktoré sa definitívne skončia až 6. decembra.

Vrabec nahradil na poste hlavného kouča Ivana Galáda, ktorý po dohode s vedením je od minulého týždňa na dovolenke. Nitrania zvíťazili v sobotňajšom 18. kole na ihrisku Zlatých Moraviec 2:1 a vedenie klubu sa bude otázkou obsadenie postu hlavného kormidelníka zaoberať v priebehu budúceho týždňa. „Ivan Vrabec dokázal to, čo sme od neho očakávali. Dodal tímu akýsi nový impulz a mužstvo pod jeho vedením vyhralo v Zlatých Moravciach. S tromi bodmi sme spokojní a trénerskú otázku budeme riešiť až v nasledujúcich dňoch. Teraz je predčasné o čomkoľvek špekulovať. Náš tím ešte cez týždeň čaká jeden halový turnaj a zopár tréningov. Vedením mužstva je stále poverený Ivan Vrabec. Pán Galád si čerpá dovolenku,“ vyjadril sa pre agentúru SITA člen predstavenstva po jeseni ôsmeho tímu CL 2010/2011 Marián Valenta.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM