Rastislav Búgel Futbal

Nitra v Slovenskom pohári: Čaká nás súboj dvoch reprezentačných trénerov

Michal Hipp a Dušan Radolský. Dve mená, ktoré sú dobre známe všetkým priaznivcom slovenského futbalu sa stretnú v treťom kole Slovenského pohára.

Ilustračný obrázok k článku Nitra v Slovenskom pohári: Čaká nás súboj dvoch reprezentačných trénerov
Foto: Rastislav Búgel

Jeden stojí pri kormidle FC Nitra, na druhej strane stojaci Radolský naopak drží opraty na strane Veľkého Medera. Práve tento tím sa stane súperom Nitry o postup do štvrtého kola Slovnaft Cup-u. Obaja muži stáli v minulisti aj pri slovenskej futbalovej reprezentácii.

FC Nitra zabojuje v treťom kole Slovnaft Cupu práve proti ambicióznemu tímu z Veľkého Medera. Trénerom tohto tímu je práve Radolský, ktorý mužstvo vedie od minulej sezóny. Nášho treťoligového súpera netreba podceňovať. V uplynulom ročníku bojoval o postup do druhej ligy, ktorý mu však len o chlp ušiel. V aktuálnom ročníku je po 5.kolách na prvom mieste v tretej lige, bez jedinej prehry.

„V kádri je taktiež niekoľko veľmi skúsených futbalistov, ktorí okúsili aj našu, prípadne zahraničnú ligu. D.Rožník, T.Hanzel, O.Čtvrtníček, I.Obert a ďalší sa radia medzi skúsených futbalistov, ktorí našim hráčom určite nič nedarujú. Veríme však, že naši chlapci potvrdia papierové predpoklady a postúpia do ďalšieho kola,“ informuje FC Nitra na svojom webe.

Počas tretieho kola Slovenského pohára vo futbale je na programe zápas Thermal Veľký Meder – FC Nitra v stredu 2.septembra o 17.00 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM