Rastislav Búgel Hokej

Nitra si vydrela víťazstvo s nováčikom

Nitrania nastúpili do prípravného zápasu proti tímu Piešťaň s odhodlaním. Chceli si pripísať prvú výhru v príprave. Test s nováčikom extraligy nemohol byť lepším testom formy mužstva.

Piešťany si pripravili naozaj dobrý káder. Svedčí o tom už len zostava s ktorou pricestovali na prípravák pod Zobor. Henrich Ručkay, či Samir Saliji sú mená ktoré nitriansky fanúšik veľmi dobre pozná. Nitra sa v zápase chytila. Nováčikovi nedávali domáci hokejisti moc šancí na presadenie. Zásluhou Tomáša Chrenka a Tománka sa, v príprave červená Nitra, dostala do dvojgólového vedenia.

Hráči obliekajúci farby Piešťaň však zbrane nezložili. Zabojovali a svoju stratu bleskovo dohnali. Za vyrovnaného stavu to vyzeralo tak, že sa do konca riadneho hracieho času veľa nestihne. Prekvapenie fanúšikom pripravil ostrostrelec Roman Tománek a hostia už odpovedať nestihli.

Nitra si tak za stavu 3:2 pripísala prvé víťažstvo v príprave, spoznala silu noáčika súťaže ktorý, ako práve ukýzal, nebude len do počtu.

HK Nitra – ŠHK 37 Piešťany 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) **Góly: **16. a 57. R. Tománek (Ordzovenský, König), 24. Chrenko (Kmeč, Čaládi) – 40. Melichárek (Jánoš), 50. Mišura (S. Saliji, Ručkay)

Červené dresy vyvolali vlnu nevôle! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.140085_Vas­ne-pre-nove-dresy:-Ludia-im-nalozili-aj-na-Facebooku]Pozrite si reakcie fanúšikov TU![/link]

Nitra24.sk/hknitra Foto:hknitra.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM