Monika Földešiová Hokej

Nitra s novým kondičným trénerom

Extraligista z Nitry sa na novú hokejovú sezónu 2010/2011 nebude pripravovať len pod dohľadom nového trénerského dua Róbert Pukalovič - Rudolf Uličný, realizačný tím semifinalistu play-off z poslednej sezóny rozšíril kondičný tréner Igor Lackovič.

„Venovať sa bude dlhodobým maródom, ktorí nebudú môcť znášať maximálnu záťaž – ide o Špeldu, Kováčika, Podstaveka či Poláčeka. Na starosti bude mať aj stravovací a pitný režim. V niečom je to určite dobré, nemôžeme sa predsa rozkrájať na tri časti,“ cituje portál nitra.sme.sk asistenta Uličného. Nitriansky tréneri sa počas predchádzajúceho týždňa museli zaobísť bez tria hráčov, keď brankára Púša dostala do postele choroba a dvojicu Rais – Bobocký zase ku knihám pritlačili blížiace sa maturitné skúšky.

Pod Zoborom sa tak skoro zoštíhľovanie kádra nechystá. //„Ak by sme teraz niekoho vyradili, musel by byť v katastrofálnom stave,“ povedal asistent trénera Uličný: "Pristúpiť už teraz k selekcii by bolo od nás nekorektné. Poznám veľa hráčov, ktorí sú na ľade lepší ako na suchu. Šancu treba dať každému v prípravných zápasoch, až potom budeme hovoriť o nejakom prerieďovaní.“ //

Zdroj:: www.hokejportal.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM