Monika Földešiová Rôzne

Nitra rozkorčuľovaná

Včera sa aj napriek neistému počasiu konala už tretia večerná inline jazda Nitrou za posledné 2 roky. Obyvatelia spod Zobora sa opäť nenechali zahanbiť a ako praví milovníci tohto športu predviedli svoju korčuliarsku súdržnosť aj na cestách.

Približne 200 korčuliarov z Nitry, blízkeho okolia a dokonca aj z Bratislavy, kde sa podujatie Bratislava-inline koná každý piatok, sa zúčastnilo včerajšieho korčuľového „brázdenia“ nitrianskych uličiek. Trasa bola oproti minulému roku jemne upravená, nakoľko je pomerne krátka, tento rok viedla z parku až na poslednú autobusovú zastávku na Chrenovej v smere na Janíkovce. Až na jeden drobný pád dievčatka, zle upevnené kolieska a menšie zdržanie vodičov motorových vozidiel prebehla jazda bez komplikácií. Či sa bude Bratislava-inline vracať do Nitry počas leta častejšie, závisí podľa jednej z organizátorov od možnosti širšej trasy. „My sa tomu v zásade nebránime, záleží však od toho, či sa nám podarí vytipovať si nejaké zaujímavé trasy, lebo nie je veľmi dobré jazdiť stále po tej istej trase. Je to skôr otázka do budúcnosti,“ uviedla pre náš portál Lea Hurbanová.

Viac vo videu nižšie… Foto, video, strih: Monika Földešiová Hudba: Trash Yourself & The Toxic Avenger – Song 2 (Blur cover)

Nitra rozkorčuľovaná
1
Galéria
nitra inline
57
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM