Monika Földešiová Iné športy

Nitra proti Senici nezaváhala

V nedeľu sa v priestoroch Spojenej školy konalo dvojkolo oblastnej volejbalovej súťaže Západ, tento krát na domácej pôde privítali nitrianske kadetky volejbalistky zo Senice.

**COP Nitra – SVA Senica 3:0 COP Nitra – SVA Senica 3:0 **Zostava: Fedorová, Bibková, Hnátová, Stumpelová, Vroclaviaková, Korená, libero Sihelská Striedali: Slovičková, Štibláriková, Čepová, Pisarčíková

Lukáš Miček, tréner COP Nitra: "Dievčatá podali kolektívny výkon kde zabrali všetky a plnili pokyny, ktoré sme si povedali pred zápasom. Základom našej hry bol kvalitný servis, ktorým sme eliminovali hru súpera a ľahšie sme bránili jeho útoky, ktoré sme následne zúžitkovali vo svoj prospech. Oba zápasy sme mali vo vlastných rukách, kde bol priestor prestriedať všetky dievčatá a skúšať nové kombinácie v zostave a najmä v útoku. Chcel by som vyzdvihnúť výkon nahrávačky Fedorovej, ktorá taktickou a presnou nahrávkou zvýšila efektivitu našich útokov a dopomohla výrazne k víťazstvu nášho družstva. Ďakujem dievčatám za predvedenú hru a dôležité víťazstvo, ktoré nás posunulo na postupovú priečku a teším sa na ďalšie zápasy.

Nitra proti Senici nezaváhala
1
Galéria
kadetky volejbal
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM