Rastislav Búgel Hokej

Nitra má najlepších fanúšikov: TAKTO sa fandí pod Zoborom aj za stavu 0:9!

Nitrianski hokejisti už dlhé roky pociťujú podporu zo strany svojich fanúšikov. Inak tomu nebolo ani v zápase s Libercom, ktorý HK Nitra absolútne nezvládol.

Ilustračný obrázok k článku Nitra má najlepších fanúšikov: TAKTO sa fandí pod Zoborom aj za stavu 0:9!
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski hokejisti z klubu HK Nitra nastúpili na svoj tretí zápas v Lige majstrov. Po dvoch výborných stretnutiach s jedným z najlepších európskych klubov AIK Skelleftea cestovali pod Zobor hráči Liberca.

Hokejisti zápas absolútne nezvládli a dostali „deku“ v podobe hrozivého skóre 0:9. To však nebránilo nitrianskym priaznivcom, označovaným za najlepších hokejových fanúšikov na Slovensku, aby svoj tím podporovali až do samého záveru.

Hneď v úvode stretnutia „kotol“ skalných priaznivcov pripravil choreo „Tu som sa narodil, tu aj zomriem“ a išlo sa na vec. Chorály sa kričali z plného hrdla a fanúšikom nevadilo ani trápenie svojich miláčikov. Pochvalu si vyslúžili aj od trénera Liberca. „Domáci mali úžasných divákov, napriek nepriaznivému stavu celý zápas povzbudzovali,“ povedal po zápase Filip Pešan.

Čítajte tiež:

„Nitra doma vyfasovala poriadny výprask: Liberec poslal do siete "Corgoňov“ deväť pukov":http://nitra.dnes24.sk/…pukov-215020

Nitra doma vyfasovala poriadny výprask: Liberec poslal do siete "Corgoňov" deväť
28
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Nitra má najlepších fanúšikov: TAKTO sa fandí pod Zoborom aj za stavu 0:9!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM