Rastislav Búgel Iné športy

Nitra bude mať zastúpenie na MS v plážovom tenise: Slovensko pôjde reprezentovať Hradecká s Benčovou!

Na majstrovstvách sveta v zaujímavom plážovom športe bude mať zastúpenie aj Slovensko. O reprezentáciu sa postará nitrianske duo Hradeckí a Benčová.

Ilustračný obrázok k článku Nitra bude mať zastúpenie na MS v plážovom tenise: Slovensko pôjde reprezentovať Hradecká s Benčovou!
Zdroj: Dnes24.sk

Majstrovstvá sveta v plážovom tenise sa budú konať v talianskej Cervii. V dňoch 31. júla až 4. augusta bude mať svoje zastúpenie aj Slovensko. Do bojov sa zapojí nitrianske duo Benčová a Hradecká. Obe reprezentantky sú bývalými tenistkami. „V Nitre máme vďaka klubu 1.ABC Nitra ideálne podmienky, škoda len, že sa zatiaľ nechytilo viac dievčat. Neraz musím lanáriť svoje zverenky alebo kamarátky, aby sme si s Alenou vôbec zahrali. Pritom je to veľmi zaujímavý a zábavný šport,“ hovorí Andrea Hradecká, úradujúca majsterka SR

Majstrovstvá sveta

Na majstrovstvá sveta v plážovom tenise sa prebojovalo 32 ženských dvojíc. „Dostať sa medzi 32 dvojíc, ktoré sa budú uchádzať o titul majsteriek sveta, to už predsa nie je maličkosť. A my túto možnosť ponúkame všetkým. Na Slovensku je tento šport stále nový, nikto v ňom výrazne nevyniká, nikto nezmeškal vlak,“ povedal jeden zo zakladajúcich členov združenia 1.ABC Nitra. Na prestížnom podujatí bude Slovensko reprezentovať práve spomenutá ženská dvojica z Nitry. Mužský tým na majstrovstvách Slovensko reprezentovať nebude.

Foto: ilustračné

Beach tenis
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM