Lenka Káčerová Rôzne

Nitra bude čistá

Dnešným dňom sa začína jarné upratovanie v Nitre. Do všetkých mestských častí budú postupne umiestnené zberné kontajnery.

Kontajner na stanovište, ktoré nájdete v našej galérii, bude dovezený o 12:00 a odvezený o 20:00. Ak by sa počas dňa kontajner naplnil, bude podľa potreby niekoľkokrát odvezený a opäť privezený. Kontajnery budú určené hlavne pre veľkorozmerný komunálny odpad (rozobraté skrine, stoly, WC misy atď.). Obyvatelia Nitry by do kontajnerov určených na jarné upratovanie nemali ukladať organický odpad (konáre, drevo, lístie atď.) a elektrozariadenia ako televízory, chladničky a pod. Väčšie množstvá komunálneho odpadu alebo stavebnej sute (maximálne 400 kg na osobu a rok), môžete uložiť na ZBEROVÝ DVOR nachádzajúci sa na Cabajskej ceste, areál skládky KATRUŠA v Pondelok: 7,oo – 15,3o hod. Utorok – Piatok 9,oo -.17,oo hod. Sobotu: 8,oo – 15,oo hod.

a ZBEROVÝ DVOR nachádzajúci sa na Nábreží mládeže 87, areál firmy Nitrianske komunálne služby s.r.o. v Pondelok až Piatok: 7,30 – 17,00 hod. Sobota a nedeľa 8,oo-15,oo hod.

Podrobný rozpis umiestnenia veľkoobjemových kontajnerov pre jarné upratovanie na rok 2010 nájdete v našej galérii. (poznámka: križovatka ulíc je označená ako x)

Jarne upratovanie
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM