Rastislav Búgel Od Vás

Ničia si autá! Pri materskej škole sa prepadá cesta

Obyvatelia Beethovenovej ulice majú sťažené parkovanie. Prepadáva sa im totiž cesta. Raz sa už prepadla, raz ju opravili. Teraz je znovu v dezolátnom stave.

**„Nedá sa tadiaľto ani poriadne prejsť. Spodok auta chytím vždy, keď tadiaľto prechádzam,“ **víta nás nespokojný obyvateľ. Tento problém sa dotýka jeho a aj ďalších obyvateľov Beethovenovej u­lice.

Výmoľ na asfaltovej ceste pri materskej škole trápi obyvateľov dlhé roky. Cesta sa prepadáva už dlhú dobu. **„Pred pol rokom nám to tu zaplátali, cesta sa znovu prepadla. Osadili nám len jednu prenosnú značku pred jamu a myslia si, že je po probléme,“ **sťažuje sa pán Jozef. Už z diaľky svieti uprostred cesty postavené prenosné značenie. Medzi ním a výmoľom parkuje auto. **„Nik doň nevrazí, stojí za značkou. Vždy tam niekto stojí,“ **pripojí sa do debaty ďalší okoloidúci.

Asfaltový koberec má na sebe stopy po nedávnom „fľakovaní“. Cesta je však prepadnutá o niekoľko desiatok centimetrov. //Na fotografiách to nieje moc zreteľné, no ani jedno auto neprešlo bez zachytenia o spodnú časť karosérie. //Práve skutočnosť, že je výmoľ z cesty prakticky neviditeľný spôsobuje časté problémy. **„Pred týždňom som tadiaľ šiel. Zachytil som sa o kraj jamy, šuchol spojler. Auto idúce za mnou odtrhlo plastový spojler a prešlo si ho,“ **uzatvára a vzniknutú situáciu opisuje pán Vladimír.

Viac informácií pre vás zisťujeme. ;)

beethovenka_cesta
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM