Rastislav Búgel Futbal

Nešťastník Hroššo po operácii nohy: Už si nezachytá!

Futbalový brankár Lukáš Hroššo z FC Nitra absolvoval chirurgický zákrok zlomenej píšťaly a ihlice, ktoré si poranil vo víkendovom zápase 1. kola Corgoň ligy v Trenčíne. V tomto roku si už podľa všetkého nezachytá.

Útočník David Depetris po otváracom góle v nekontrolova­teľnom sklze zároveň kolenom vrazil do vybiehajúceho Hrošša. Nitriansky kapitán sa s bolestivou grimasou rýchlo domáhal lekárskej pomoci. //„Ako sme sa zrazili, počul som prasknutie. Zostal som v šoku, no prišla veľká bolesť a hneď som vedel, čo sa stalo,“ //ťažko zo seba dostával slová nitriansky brankár, ktorého po prerušení hry odviezla z trenčianskej umelej trávy sanitka. V Nitre sa ho ešte v tú noc ujali chirurgovia z fakultnej nemocnice.

„Lukáš utrpel zlomeninu píšťale a ihlice, teda oboch kostí v nadčlenkovej oblasti. Zafixovali sme ju lekárskou oceľou prakticky po celej dĺžke,“ //povedal Alexander Poprac, s ktorým bol pri operačnom zákroku aj klubový lekár Ivan Štefanov. //**„Našťastie, nebola to trieštivá zlomenina, avšak je trochu na nešťastnom mieste, hlavne pokiaľ ide o svalový aparát. Preto je ťažké odhadnúť presnú dobu liečenia. Myslím si, že o nejakej záťaži môžeme hovoriť po pol roku,“ **dodal Poprac.

Brankár Hroššo si zlomil nohu na zápase! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.138731_Po­tupna-prehra-Nitry–Brankar-Hrosso-si-zlomil-nohu!]Viac informácií TU![/link]

Nitra24.sk/tasr Foto:tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM