Rastislav Búgel Krimi

Nešťastie autobusu plného detí: Takto to vidí polícia...

AKTUALIZOVANÉ! Autobus naložený deťmi do cieľa cesty už nedošiel. Svoju púť skončil v Nitre v mestskej časti Krškany, keď nabúral rovno do kamiónu. Nákladiak bol v tej chvíli naložený stavebným materiálom. Nehoda si vyžiadala až 13 zranených ľudí, me

Nehoda sa stala v mestskej časti Krškany o 14:00 hod. Autobus obsadený deťmi, ktoré boli na zájazde, vrazil do prívesu kamiónu. Autobus skončil s poškodenou prednou časťou od rany do návesu, ktorý bol naložený stavebným materiálom. Na mieste nehody zasahovali policajti, hasiči aj rýchla zdravotná pomoc. „Vodič autobusu, ktorý jazdil z nitrianskej časti Krškany na Nitru, pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť a narazil do pred nim idúceho kamiónu,“ povedala hovorkyňa KR PZ Nitra Božena Bruchterová.

13 ľudí bolo prevezených na ošetrenie s ľahkými zraneniami, medzi nimi aj učiteľka zranených detí. Ďalší autobus bol poškodený po náraze ťahača do zadnej časti. Na mieste po zrážke začali vznikať kolóny a doprava bola obmedzená.** „Škoda na vozidlách zatiaľ vyčíslená nebola. Všetci traja vodiči sa podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania,“** prezrádza hovorkyňa Bruchterová.

Pozrite si autentické zábery priamo z miesta nehody!

Súvisiace články:
Hororový skok nahého Ernesta: Prečo si vybral smrť??
Ukrutná smrť Vanesky (†3): Prúd ju vláčil pol kilometra!

krskany_bus
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM