Rastislav Búgel Rôzne

Nepotrebný sklad premenili na nepoznanie: Na FEM otvorili parádne centrum pre študentov!

Sklad, ktorý slúžil na odkladanie všetkého nepotrebného, dokázali na pôde Fakulty ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre premeniť na super priestor pre študentov. Presvedčte sa sami!

Ilustračný obrázok k článku Nepotrebný sklad premenili na nepoznanie: Na FEM otvorili parádne centrum pre študentov!
Zdroj: Dnes24.sk

Na FEM-ke v Nitre otvorili parádne Centrum preŠtudenta. Tento zaujímavý moderný priestor prešiel poriadnou premenou. “Centrum preŠtudenta vzniklo v donedávna zmysluplne nevyužitých priestoroch, v sklade všetkého, čo sa „ešte niekedy zíde", a bolo navrhnuté tak, aby splnilo všetky nároky moderného interiéru,” informuje SPU na svojej webovej stránke.

Podkrovný interiér na treťom poschodí FEM ponúkne moderný priestor na štúdium a oddych. „Centrum sa svojimi aktivitami bude snažiť vytvoriť pre študentov prostredie, ktoré bude podporovať ich hrdosť na svoju alma mater a veríme, že bude atraktívne aj pre potenciálnych uchádzačov o štúdium,“ povedala dekanka I. Zentková.

S myšlienkou vybudovať centrum , ktoré bude rozvíjať kultúru, relax a podmienky pre štúdium poslucháčom Fakulty ekonomiky a manažmentu na nitrianskej SPU prišla pred dva a pol rokom skupina študentov. “Hlavnou iniciátorkou bola Lucia Richterová, doktorandka FEM. Aj v spolupráci s pracovníkmi Fakulty záhradníctva a krajinného inžinierstva, najmä Janou Šimunekovou, autorkou dizajnu, ale aj Jurajom Macánkom, Alexandrou Takáčovou a ďalšími zanietenými kreatívnymi mladými ľuďmi, spoločne vytvorili dielo, ktorého ambíciou je spájať študentov všetkých fakúlt SPU,” informuje univerzita na svojej webovej stránke.

Foto: Lujza Záhoráková

Na FEM otvorili Centrum preŠtudenta
39
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM