Monika Földešiová Kultúra

Nedeľa v parku: Zabubnuj si aj ty!

Zoskupenie Campana Batucada netreba predstavovať snáď už žiadnemu Nitranovi. Každé ich vystúpenie sa teší veľkému záujmu a preto aj túto nedeľu budú pokračovať vo svojom workoshope, kedy si aj VY budete môcť vyskúšať čaro brazílskych rytmov a samby..

Campana Batucada začala s workshopmi samby počas minulého leta, kedy boli zrealizované dvakrát. Priaznivci brazílskych rytmov sa stretli s vynikajúcimi bubeníkmi raz už aj v tomto roku, v júli. O ich vystúpenie a následný workshop bol veľký záujem. Verejnosť má budúcu nedeľu opäť šancu nielen vypočuť si brazílsku sambu, zažiť jej rytmy, ale priamo si bubnovanie v rámci bezplatného workshopu i vyskúsať. „K dispozícii budú profi nástroje. Workshop je pre záujemcov na akejkoľvek úrovni a rozličného veku. Pre bubeníkov, ale tiež pre laickú verejnosť, pre úplných začiatočníkov, ktorí majú chuť niečo zažiť, skúsiť, zabaviť sa. Objavte rytmus vo svojom srdci a vyskúšajte si brazílsku sambu na vlastnej koži. Stačí prísť," pozýva zakladateľ a líder zoskupení Igor Holka.

[blockquote]V ne­deľu 12. augusta 2012 od 18:00 hod. sa v Nitre v **Mestskom parku na Sihoti **v rámci Nitrianskeho kultúrneho leta uskutoční workshop brazílskej samby. Organizuje ho Igor Holka s členmi najväčšieho slovenského bubeníckeho orchestra Campana Batucada, ktorý vystúpi v úvode workshopu. [/blockquote]

[youtube=400,270]h­ttp://youtu.be/lxRe1byK­Zfo[/youtube] zdroj: youtube.com

Info na www.bubnovashow.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM