Lucia Lauková Krimi

Neďaleko Nitry zrazilo auto cyklistu (70): Šofér z miesta činu ušiel!

Na ceste neďaleko Nitry niekto zrazil 70-ročného cyklistu, ktorý utrpel vážne zranenia. Polícia hľadá svedkov nehody.

Ilustračný obrázok k článku Neďaleko Nitry zrazilo auto cyklistu (70): Šofér z miesta činu ušiel!
2
Galéria

V utorok 30. mája asi o 17.10 h zrazilo auto 70-ročného cyklistu na ceste medzi obcami Golianovo a Paňa. O pomoc pri hľadaní svedkov sa nás obrátil syn zrazeného cyklistu, Peter Fajta. „Hľadáme svedkov, ktorí by mohli objasniť okolnosti tejto vážnej dopravnej nehody,“ uviedol Peter Fajta.

Prípadom sa zaoberá aj nitrianska polícia. „Okresný dopravný inšpektorát v Nitre hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá s stala medzi obcami Golianovo a Paňa. V utorok 30. mája 2017 asi o 17,10 hod. na tomto úseku cesty zachytilo neznáme vozidlo 70 ročného cyklistu. Ten utrpel pri nehode ťažké zranenia,“ povedala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

„Zatiaľ nezistené motorové vozidlo zo zadu zrazilo cyklistu, následne šofér z miesta činu ušiel – neposkytol prvú pomoc. Hľadáme svedkov , ktorí by mohli objasniť okolnosti tejto vážnej dopravnej nehody,“ povedal Peter Fajta. Život mu podľa jeho slov zachránili až náhodní okoloidúci.

Podľa slov Petra Fajtu utrpel jeho otec mnohopočetné zlomeniny na celom tele a podrobil sa operácii. „Ďakujeme náhodným okoloidúcim, ktorí zavolali rýchlu zdravotnú pomoc a tým zachránili život cyklistu,“ dodal Peter Fajta.

„Informácie k okolnostiam tejto dopravnej nehody a k vozidlu a vodičovi, ktorý z miesta nehody bez poskytnutia pomoci ušiel je možné podať na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom útvare,“ dodala hovorkyňa KR PZ v Nitre, Renáta Čuháková.

Neďaleko Nitry zrazilo auto cyklistu (70): Šofér z miesta činu ušiel!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM