Lucia Lauková Kultúra

Neďaleko Nitry si užijeme vinobranie: Hostí naň privezie špeciálny autobus

Milovníci vína sa už nemusia trápiť kto bude šoférovať na blížiacu sa ochutnávku. Cestu vyrieši špeciálny autobus, ktorý hostí privezie a odvezie späť do Nitry.

Ilustračný obrázok k článku Neďaleko Nitry si užijeme vinobranie: Hostí naň privezie špeciálny autobus
Zdroj: TASR

Ochutnávku burčiaka a viac ako 30 vzoriek vín ponúkne tento rok Vinobranie, ktoré sa bude konať 1. septembra v Topoľčiankach. Nitrianska organizácia cestovného ruchu (NOCR) ponúka milovníkom vína na tento deň špeciálnu ponuku, vďaka ktorej sa môžu z Nitry priamo do Topoľčianok odviezť autobusom.

„Odchod z parkoviska vedľa Autobusovej stanice v Nitre je o 10 00 h. Predpokladaný príchod späť do Nitry je o 17.00 h,“ uviedla Dana Póčiková z NOCR.

Ako pripomenula, okrem degustácie vín je pre návštevníkov vinobrania pripravený aj bohatý kultúrny program. „Malebná obec Topoľčianky je preslávená rozsiahlym anglickým parkom a klasicistickým zámkom, ktorý bol sídlom vnučky cisára Františka Jozefa I. a cisárovnej Sisi, neskôr letným sídlom Tomáša Garrigua Masaryka. Záujemcovia si môžu pozrieť nielen zámok, ale aj zámocký park. Pre rodiny s deťmi je pripravený bohatý sprievodný program, prehliadka žrebčína, ale aj ochutnávka rôznych gurmánskych špecialít,“ doplnila Póčiková.

Môže vás zaujímať:

V parku na Sihoti si užijeme tradičné podujatie: Blíži sa Podzoborské vinobranie!

Netradičná zábava neďaleko Nitry: Koncert a súťaž malotraktorov

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM