Rastislav Búgel Futbal

Nechutný incident: Trnavského futbalového trénera udrel nitriansky fanúšik!

V sobotu privítala FC Nitra na svojom ihrisku Spartak Trnavu. O mimoriadne emotívny zápas sa postarali aj tréneri, ktorých rozhodca vykázal na tribúnu. Tam kouč Trnavy Ekhardt dostal od diváka facku.

Ilustračný obrázok k článku Nechutný incident: Trnavského futbalového trénera udrel nitriansky fanúšik!
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotnom corgoňligovom futbalovom zápase medzi FC Nitra a Spartakom Trnava došlo po premenenom pokutovom kope „bílích andelov“ k roztržke medzi oboma trénermi. Rozhodca vykázal domáceho kouča Jozefa Vukušiča a hosťujúceho trénera Vladimíra Ekhardta na tribúnu, kde šéfa Spartaka napadol jeden z divákov a fanúšikov domácich Nitranov.

Trnava incident odsudzuje

„Náš klub je smutný a sklamaný z toho, čo sa stalo po vylúčení na tribúnu nášmu trénerovi Vladimírovi Ekhardtovi. Úder do jeho tváre od jedného z domácich fanúšikov tvrdo odsudzujeme. Je nám ľúto, že bol napadnutý náš tréner, ktorého hlavný rozhodca vykázal na tribúnu. Takýto moment, ako z akčného filmu, nemá na žiadnom športovisku čo hľadať. Keďže udalosť, ktorá sa stala, je problémom nitrianskeho klubu, FC Spartak Trnava sa viac k tomuto incidentu nebude vyjadrovať a celú záležitosť necháme na doriešenie kompetentným orgánom. Každý divák nech si z detailných záberov urobí záver sám,“ povedal PR manažér klubu Marek Ondrejka.

Zápas medzi Nitrou a Spartakom skončil nerozhodne 3:3.

Napadnutie trénera
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM