Rastislav Búgel Krimi

Nitrianski policajti riešili kuriózny prípad: Muž s kočíkom vrazil do stromu, dvakrát ho aj prevrátil!

Mestská polícia v Nitre riešila ďalší zo série kurióznych prípadov. Muž na Chrenovej vrazil s kočíkom do stromu!

Ilustračný obrázok k článku Nitrianski policajti riešili kuriózny prípad: Muž s kočíkom vrazil do stromu, dvakrát ho aj prevrátil!
Zdroj: TASR

Pracovník kamerového systému spozoroval na Výstavnej ulici muža, ktorý tlačil detský kočík. Na tom by nebolo nič zvlášne. Pracovníka však muž zaujal. „Muž počas prechodu cez cestu si nepreveril, či ho i s dieťaťom neohrozujú prichádzajúce vozidlá, s problémami vyberal zákruty, neustále musel smer tlačenia korigovať, nakoľko nevedel udržať priamy smer, počas tlačenia dvakrát kočík prevrátil,“ informuje MsP v Nitre. To však neblo ani zďaleka všetko.

S kočíkom vrazil do stromu

„Padajúce nohavice si „za jazdy“ popravil spôsobom, že kočík s dieťaťom sotil ďaleko dopredu a počas chôdze si ich naprával a dvíhal. Pri rýchlom a riskantnom nekoordinovanom tlačení kočíka s ním dokonca narazil do stromu, ktorý pokojne rástol mimo chodníka na trávniku,“ informuje mestská polícia.

Policajti ho našli

Na miesto okamžite vyrazila hliadka MsP, ktorá na mieste objavila 34-ročného muža, ktorý tlačil detský kočík. “ Pri rozhovore s hliadkou MsP priznal, že užil alkoholické nápoje,“ informuje MsP v Nitre. Na miesto privolali aj 32-ročnú matku dieťaťa, ktorá zistila, že sa drobcovi nič nestalo. „Kompetentný príslušník mestskej polície opísanú vec odovzdal na prejednanie oddeleniu sociálnoprávnej ochrany detí a o sociálnej kuratele, ako príslušnému orgánu, ktorý vykoná kontrolu v rodine v zmysle ich kompetencií,“ informuje MsP v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM