Tlačové správy

Našli sme ho. Pozrite, ako vyzerá rozprávkové bývanie na Slovensku

O bývaní v luxusnom byte v lone prírody, odkiaľ výhľad berie dych zas a zas a obďaleč je more atrakcií, sníva nejeden... Nemusí to byť len romantická predstava.

Ilustračný obrázok k článku Našli sme ho. Pozrite, ako vyzerá rozprávkové bývanie na Slovensku
Zdroj: terasybojnice.sk

Prichádzate z práce. Príroda. Pokoj. Zapínate kávovar vo svojom luxusnom dome. Exkluzívny výhľad. Espreso na terase. Okolie ako z rozprávky a neďaleko more atrakcií, kde môžu vyraziť nielen vaše ratolesti. Trafili sme vašu predstavu o dokonalom bývaní?

Zdroj: terasybojnice.sk

Nasledovné vizualizácie sú potom ako ušité pre vás. Už v decembri sa kolaudácie dočká nový bytový komplex, ktorý vyrástol v kúpeľnom mestečku Bojnice. Pastva pre oči – miesto pre rozprávkový život.

Zdroj: terasybojnice.sk

Bytový komplex Terasy Bojnice tvoria štyri objekty, v každom sú štyri dvojpodlažné, štvorizbové terasové byty. Vjazd pre osobné automobily je spojovacím tunelom popod všetky štyri objekty až po vlastné parkovacie miesta. Spolu 16 apartmánov a 32 parkovacích mi­est.

Zdroj: terasybojnice.sk

Luxus moderných bytov je v kontraste s okolitou prírodou a pokojom navôkol. Z bytu alebo jeho terasy si budúci majitelia alebo ich návšteva môžu vychutnať ten najkrajší panoramatický výhľad v širokom okolí.

Zdroj: terasybojnice.sk

Kochať sa samozrejme možno aj pohľadom na rozprávkový Bojnický zámok, vzdialený len 400 metrov. Ten je len jednou z atrakcií, ktoré sa v okolí nachádzajú. Za zmienku rozhodne stoja aj zoo, kúpele, vodný svet, lyžiarske stredisko či Múzeum praveku.

Bývanie snov nemusí byť len snom...
11
Galéria
Zdroj: terasybojnice.sk

Ak ste sa po zhliadnutí týchto obrázkov opäť ocitli vo svojom sne, sne o dokonalom bývaní, nadišiel čas ho naplniť. Začať môžete jedným klikom na www.terasybojnice.sk, kde nájdete všetky bližšie informácie.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM