Lucia Lauková Kultúra

Nakopne vás pozitívnou náladou: Mladá speváčka z Nitry si volí byť šťastnou, VIDEO

Ťažký týždeň alebo zlá nálada? Táto mladá a talentová speváčka z Nitry vás svojou novou piesňou naladí na tie správne myšlienky.

Ilustračný obrázok k článku Nakopne vás pozitívnou náladou: Mladá speváčka z Nitry si volí byť šťastnou, VIDEO
Zdroj: YouTube.com

Speváčka Michaela Krajčová z Nitry má 19 rokov. Ako sama prezradila, za sebou má účinkovanie v skupine Girls, vystupovanie v súťažiach Slovensko má talent a Minitalent show. „Po 8 rokoch som si začala robiť vlastnú tvorbu. Myslím si, že moje piesne majú ľuďom čo povedať a pomôcť im nájsť správnu cestu, preto sa snažím, aby sa dostali medzi nich,“ prezradila speváčka Michaela.

Videoklip k piesni Volím si byť šťastnou bol natočený v Lužiankach. Pieseň podľa slov mladej autorky vznikla v časoch, keď sa bola smutná, že sa jej nedarí. „Neboli to vážne veci, ale aj napriek tomu mi dokázali podlamovať nohy,“ vysvetľuje Michaela.

Únikom bol klavír a spev. „Ako som tak sedela a hrala, uvedomila som si jednu veľmi dôležitú vec. Ľudia sa často krát trápia pre veci, ako sú napríklad bohatstvo, sláva, neúspech, závisť alebo zdravotné problémy. Veľa z nás sa trápi aj kvôli úplným maličkostiam, ktoré sú v konečnom dôsledku zanedbateľné. Každopádne, akokoľvek sa veci v našich životoch majú, len my a my sme tvorcami svojho šťastia. O tom je aj moja pieseň,“ dodala speváčka Michaela.

Nitrianska speváčka prehovára do duše aj ďalej. „Netreba hľadať negatívne a zlé veci v živote, práve naopak, treba sa sústrediť na tie krásne, vďaka ktorým tu sme. Aj keď sú to iba drobnosti. Nesmieme zabúdať že práve drobnosti tvoria celok,“ pokračuje Michaela. Ako dodáva, pieseň síce začína smutne, no všetko sa zmení.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM