Aktualizované Krimi

NAKA po 12 rokoch objasnila VRAŽDU v Nitre: Obvinení sú TRAJA ľudia

Od brutálnej vraždy v Nitre ubehlo dvanásť v rokov. V rámci policajnej akcie NAKA zadržala jednu osobu a ďalšie dve obvinili.

Ilustračný obrázok k článku NAKA po 12 rokoch objasnila VRAŽDU v Nitre: Obvinení sú TRAJA ľudia
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Polícia pokročila v prípade staršej vraždy, ktorá sa stala v Nitre 10. júna 2011. „Rozsiahle strelné poranenia vtedy pripravili o život v tom čase 40-ročného Františka V.,“ informuje polícia.

Podľa medializovaných informácií ide práve o vraždu známeho nitrianskeho športovca Františka Vanča, ktorého zastrelili v aute, keď sa vracal z tréningu domov do Dražoviec.

„V momente, keď chcel odbočiť z diaľničného obchvatu, páchatelia spustili na neho streľbu. Okolnosti jeho smrti pripomínajú mafiánsku popravu,“ pripomína udalosti portál noviny.sk.

Obeť mali zasiahnuť tri rany zo samopalu zo štyroch.

Majú vraha?

Najnovšie, v rámci akcie JUSTÍCIA, ktorú NAKA vykonala v okrese Nitra, zadržala polícia jednu osobu. „Konkrétne Jozefa H., ktorého vyšetrovateľ obvinil spolu s ďalšími dvoma osobami z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy. Zadržaného Jozefa H. ako objednávateľa a Petra T. s Marekom D. ako spolupáchateľov,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

Po jednom pátrajú

„Obvinený Peter T. sa v súčasnosti nachádza v zahraničí vo výkone trestu odňatia slobody pre inú trestnú činnosť. Obvinený Marek D. je dlhodobo v pátraní pre inú závažnú trestnú činnosť,“ priblížila polícia.

Na posledného z obvinených Jozefa H., po vykonaní potrebných procesných úkonov vyšetrovateľ spracoval podnet na jeho vzatie do väzby.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM